Advies nodig?             Whatsapp   info@calablue.nl

whitelogo

Polop Hills

Een woning kopen in Spanje is natuurlijk al een droom, met Polop Hills wordt dit plaatje compleet. Omringd door pijnbomen en met een spectaculair uitzicht kunt u hier heerlijk genieten!

Ja, ik wil meer weten over Polop Hills.

Polop Hills LP

Luxe geschakelde woningen met zeezicht

Polop Hills is een luxe project in de natuur van de Costa Blanca. De ligging aan de voet van de berg Ponoig in combinatie met het uitzicht op zee maakt het project uniek.

Polop Hills bestaat uit geschakelde woningen met elk 2 tot 4 slaapkamers. Het is een gesloten wooncomplex met grote en zonnige gemeenschappelijke ruimtes. Zo is er een social lounge en een gemeenschappelijke ruimte voor vrijetijdsbesteding.

Polop Hills biedt meerdere opties voor uw huis zodat het perfect bij u aansluit. U kunt er zelf voor kiezen om een privé zwembad en/of solarium in de tuin te hebben.

Ontdek de voordelen

De omgeving

Polop Hills ligt ideaal tussen het bruisende Benidorm en `bohemian village’ Altea. Via de snelweg kunt u makkelijk naar Alicante of Valencia, voor grote- en kleine uitstapjes is Polop Hills de perfecte keuze.

  • Op 45 minuten rijden van het vliegveld in Alicante
  • Via de AP-7 bent u goed verbonden met zowel Alicante als Valencia
  • Diverse horeca gelegenheden in de directe omgeving
  • Binnen 15 minuten bereikt u Altea of Benidorm

Meer informatie ontvangen?

Ziet u uzelf al zitten op uw terras of in uw tuin, uitkijkend op de Middellandse Zee? 

Dit project is gelegen op een zeer gewilde locatie en heeft een hoog verhuurpotentieel. De laatste woningen zullen dan ook snel uitverkocht zijn. Contacteer ons nu voor meer informatie en wellicht zien wij u binnenkort in Polop.

Direct een vastgoedadviseur spreken of vrijblijvend een bezichtiging plannen?

De genoemde prijzen exclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en beschikbaarheid.