Kies voor een investering die wél rendeert, koop een woning om te verhuren in Spanje.

Vanwege de nieuwe  belastingregels en wetgeving voor de verhuur van woningen wordt een vastgoedinvestering in Nederland steeds minder aantrekkelijk. 

De Costa del Sol in Zuid-Spanje is in volle ontwikkeling en is vanwege het hoge aantal toeristen een uitstekende locatie om in vastgoed te investeren.

Kies voor een investering die wél rendeert, koop een woning om te verhuren in Spanje.

Vanwege de nieuwe  belastingregels en wetgeving voor de verhuur van woningen wordt een vastgoedinvestering in Nederland steeds minder aantrekkelijk. De Costa del Sol in Zuid-Spanje is in volle ontwikkeling en is vanwege het hoge aantal toeristen een uitstekende locatie om in vastgoed te investeren.

Waarom investeren in nieuwbouw?

Investeren in nieuwbouw in Spanje is om verschillende redenen interessant. Wanneer je off-plan koopt (als de bouw nog niet begonnen is) heeft de woning namelijk vaak een zeer interessante prijs

Naarmate de bouw vordert stijgt de verkoopprijs waardoor de woning bij oplevering vaak al een flinke meerwaarde heeft.

Bovendien is de bouwkwaliteit van een nieuwe woning doorgaans beter dan die van een bestaande woning. Dit is voordelig voor jou als eigenaar, omdat je dan niet te maken krijgt met achterstallig onderhoud, onverwachte verrassingen en er minder kans is op dure reparaties.

De vastgoedmarkt aan de Costa del Sol.

Volgens de laatste analyse van Indomio zijn de prijzen voor een woning in de provincie Málaga met 10.1% gestegen sinds 2015. 

*Bron: Indomio

Na een flinke daling van het aantal toeristen tijdens de covid pandemie is  de markt in 2022 weer ongeveer op hetzelfde niveau als in 2019. Dit jaar wordt verwacht dat alle records verbroken worden met een geschat aantal van 33 miljoen vakantievierders.

*Bron: Statista – Europapress

Een verhuurvergunning vraagt u gemakkelijk online aan. Dit kunt u zelf doen of met de hulp van een gespecialiseerd kantoor. Behalve de kosten voor de aanvraag betaalt u niets en de vergunning kan ook niet verlopen.

Het aanbod woningen in de korte termijn verhuur stijgt elk jaar. Steeds meer toeristen kiezen er dan ook voor om een vakantieverblijf direct bij de eigenaar of via platforms als Airbnb te boeken.

*Bron: Statista

Een regio in volle ontwikkeling.

De vastgoedmarkt aan de Costa del Sol heeft de afgelopen decennia een aantal opmerkelijke ontwikkelingen doorgemaakt. De welbekende “Golden Mile” tussen Marbella en het mondaine Puerto Banús is jarenlang de favoriete locatie geweest van projectontwikkelaars om luxe villa’s en appartementencomplexen te bouwen. Ondertussen hebben toeristen en expats ook de rest van de Costa del Sol ontdekt. Plaatsen zoals Estepona, San Pedro en Sotogrande zijn inmiddels ook enorm populair en er wordt dan ook veel geïnvesteerd in de ontwikkeling van de regio. Voor een vastgoedinvestering is de zogeheten “New Golden Mile” zeer aantrekkelijk, vanwege de gunstige aankoopprijzen en het hoge verhuurpotentieel.

Ontvang vrijblijvend een selectie nieuwbouwprojecten op maat.

Ontvang geheel vrijblijvend een selectie nieuwbouwprojecten op maat die perfect aansluiten bij uw wensen. Dankzij ons uitgebreide netwerk bieden wij een breed scala aan nieuwbouwwoningen die uitermate geschikt zijn als investering.

Benieuwd hoeveel het u kan opbrengen?

Invest Costa del Sol LP