Advies nodig?             +31 (0)10 200 5093   Whatsapp   info@calablue.nl

HomeProjecten aan de Costa del SolProjecten aan de Costa Blanca

Projecten aan de Costa Blanca

Ontdek onze projecten.

Al onze projecten zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie en bouwkwaliteit. Ons aanbod bestaat enkel uit exclusieve, hoogwaardige nieuwbouwwoningen op de fijnste locaties van Spanje.

Alhama Nature

Alhama Nature Resort is gelegen in het binnenland van de Costa Cálida. Omringd door bergen,natuurparken en een golfbaan, maar ook dichtbij voorzieningen en stranden.

Seven Houses 2

Seven Houses Bungalows 2 is een luxe complex van 8 bungalows met een gemeenschappelijk zwembad. De bungalows bestaan uit 2 of 3 slaapkamers met 2 badkamers.

Residencial Aire III

Residencial Aire Limpio III bestaat uit moderne woningen met een privézwembad en een dakterras. Elke woning bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.

SeaGardens

SeaGardens bestaat uit 2- en 3 slaapkamer appartementen, elk appartement bevat prachtig zeezicht. Elk appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer.

Lamar Resort Luxury

Lamar Resort bestaat uit 3 verschillende blokken, het complex bevat appartementen met tuin, terras of een dakterras. Er is keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen.

Nalia Resort

Nalia Resort is een luxe complex dat bestaat uit 136 luxe woningen. Elke woning bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers met een magisch uitzicht op een zoutmeer en de zee.

Levansur Home Five

Levansur Home Five is een nieuw complex dat bestaat uit 4 verschillende blokken met appartementen. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Levansur Excellence

Levansur Home Excellence is een luxe complex dat bestaat uit 17 bungalows. Elke woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is elke woning voorzien van een terras.

Green Garden II

Green Garden Residential II is een luxe complex van 10 herenhuizen met privé zwembad, terras en solarium met zomerkeuken, zo kunt u op elk moment genieten van de Spaanse zon.

Residencial Carmen III

Carmen Residencial III bestaat uit luxe woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en privézwembad. 

Mirador Hills Resort

Fase 2 van Mirador Hills Resort staat in de verkoop. Mirador Hills Resort is een complex met luxe appartementen. Vanuit uw balkon kunt u genieten van het zeezicht.

Senda de los Flamencos

Senda de los Flamencos is een luxe woningencomplex, bestaande uit 24 gelijkvloerse villa’s. Elke woning bestaat uit 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers en een privézwembad.

El Alba Residential

El Alba Residential is een luxe complex met villa’s met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken. Het is ideaal om elke dag te genieten van de zon.

Residencial Jacaranda

Residencial Jacaranda bestaat uit luxe woningen met elk 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Verder is elke woning voorzien van een privézwembad.

Seascape Blue

Seascape Blue bestaat uit 70 penthouses die ontworpen zijn om de privacy en het uitzicht te maximaliseren. Op het resort zelf kunt u genieten van de gedeelde tuinen en een zwembad.

Polop Hills

Polop Hills is een luxe project in de natuur van de Costa Blanca. De ligging aan de voet van de berg Ponoig in combinatie met het uitzicht op zee maakt het project uniek.

LeDuc Golf Resort

LeDuc Golf Resort is een luxe wooncomplex bestaande uit 32 luxe bungalows. Elke bungalow is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een open woonkamer.

Altos de San Pedro

Het project Altos de San Pedro bestaat uit moderne luxe woningen in Los Antolinos. Elke woningen bestaat uit 3 ruime slaapkamers, 2 badkamers, een privézwembad en tuin.

Contact

Cala Blue Luxury Properties
Avenida Diagonal 474
08006 Barcelona – Spanje