Advies nodig?             +31 (0)10 200 5093   Whatsapp   info@calablue.nl

HomeProjecten aan de Costa del SolProjecten aan de Costa Blanca

Projecten aan de Costa Blanca

Ontdek onze projecten.

Al onze projecten zijn zorgvuldig geselecteerd op locatie en bouwkwaliteit. Ons aanbod bestaat enkel uit exclusieve, hoogwaardige nieuwbouwwoningen op de fijnste locaties van Spanje.

Alhama Nature

Alhama Nature Resort is gelegen in het binnenland van de Costa Cálida. Omringd door bergen,natuurparken en een golfbaan, maar ook dichtbij voorzieningen en stranden.

Albudeite

Residencial Albudeite biedt 10 sleutelklare appartementen aan in San Pedro del Pinatar. De appartementen op de begane grond bestaan uit 2 slaapkamers en 1 badkamer.

Almirante

Residencial Almirante is een exclusief project van drie stijlvolle rijhuizen met drie slaapkamers en drie badkamers, ontworpen om comfort en functionaliteit te bieden.

Residencial Aire III

Residencial Aire Limpio III bestaat uit moderne woningen met een privézwembad en een dakterras. Elke woning bestaat uit 3 slaapkamers en 2 badkamers.

Lamar Resort Luxury

Lamar Resort bestaat uit 3 verschillende blokken, het complex bevat appartementen met tuin, terras of een dakterras. Er is keuze uit 2 of 3 slaapkamer appartementen.

Levansur Home Five

Levansur Home Five is een nieuw complex dat bestaat uit 4 verschillende blokken met appartementen. Elk appartement heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers.

Nalia Resort

Nalia Resort is een luxe complex dat bestaat uit 136 luxe woningen. Elke woning bestaat uit 2 slaapkamers en 2 badkamers met een magisch uitzicht op een zoutmeer en de zee.

Mirador Hills Resort

Fase 2 van Mirador Hills Resort staat in de verkoop. Mirador Hills Resort is een complex met luxe appartementen. Vanuit uw balkon kunt u genieten van het zeezicht.

Levansur Excellence

Levansur Home Excellence is een luxe complex dat bestaat uit 17 bungalows. Elke woning heeft 2 slaapkamers en 2 badkamers. Verder is elke woning voorzien van een terras.

Green Garden II

Green Garden Residential II is een luxe complex van 10 herenhuizen met privé zwembad, terras en solarium met zomerkeuken, zo kunt u op elk moment genieten van de Spaanse zon.

Residencial Carmen III

Carmen Residencial III bestaat uit luxe woningen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De woningen zijn voorzien van een volledig ingerichte keuken, badkamer en privézwembad. 

Senda de los Flamencos

Senda de los Flamencos is een luxe woningencomplex, bestaande uit 24 gelijkvloerse villa’s. Elke woning bestaat uit 2 of 3 slaapkamers, 2 of 3 badkamers en een privézwembad.

SeaGardens

SeaGardens bestaat uit 2- en 3 slaapkamer appartementen, elk appartement bevat prachtig zeezicht. Elk appartement is voorzien van een volledig ingerichte keuken en badkamer.

El Alba Residential II

El Alba Residential is een luxe complex met villa’s met privézwembad, terras en solarium met zomerkeuken. Het is ideaal om elke dag te genieten van de zon.

Vela Latina Pueblo

Vela Latina Pueblo III & IV bestaat uit geschakelde villa’s in Dolores de Pacheco. Elke villa is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een ruim solarium.

Residencial Jacaranda

Residencial Jacaranda bestaat uit luxe woningen met elk 3 slaapkamers en 2 ingerichte badkamers. Verder is elke woning voorzien van een privézwembad.

Atomium

Deze aantrekkelijke geschakelde woningen bieden 3 slaapkamers en 2 badkamers, samen met een privézwembad en een parkeerplaats op het eigen terrein.

Polop Hills

Polop Hills is een luxe project in de natuur van de Costa Blanca. De ligging aan de voet van de berg Ponoig in combinatie met het uitzicht op zee maakt het project uniek.

LeDuc Golf Resort

LeDuc Golf Resort is een luxe wooncomplex bestaande uit 32 luxe bungalows. Elke bungalow is voorzien van 3 slaapkamers, 2 badkamers en een open woonkamer.

Molino Beach II

Molino Beach II is een nieuwe ontwikkeling op loopafstand van het strand. De woningen zijn voorzien van een privézwembad en een solarium met zomerkeuken.

Altos de San Pedro

Het project Altos de San Pedro bestaat uit moderne luxe woningen in Los Antolinos. Elke woningen bestaat uit 3 slaapkamers, 2 badkamers, een privézwembad en tuin.

Vela Latina Golf II

Vela Latina Golf II is een nieuw vastgoedproject in Roda. Het bestaat uit 5 townhouses gelegen aan de golfbaan Roda Golf.

Fresno del Coto

Residencial Fresno del Coto biedt 8 onafhankelijke villa’s met 3 slaapkamers en 2 badkamers. De villa’s zijn voorzien van een grote buitenruimte met een privé zwembad. 

Seascape Blue

Seascape Blue bestaat uit 70 penthouses die ontworpen zijn om de privacy en het uitzicht te maximaliseren. Op het resort zelf kunt u genieten van de gedeelde tuinen en een zwembad.

Altaona

Altaona Los Alcázares bestaat uit luxe villa’s in Los Alcázares. Elke villa is voorzien van 3 slaapkamers, 3 badkamers, een ruim solarium en privézwembad.

Residencial Capricho

Residencial Capricho II bestaat uit 5 luxe woningen in San Pedro del Pinatar. De ruime woningen bieden voldoende ruimte voor vrienden en familie, terwijl het privézwembad de ideale plek is om te ontspannen.

Delfin Natura

Delfin Natura bestaat uit een ruim aanbod aan luxe appartementen. Elk appartement heeft een uniek uitzicht op zee of het natuurpark Sierra Helada.

Villa Jazmin

Villa Jazmin is een luxe design villa nabij het centrum van San Pedro del Pinatar. De villa is voorzien van 3 slaapkamers, een privézwembad, jacuzzi en veel meer.