Advies nodig?             Whatsapp   info@calablue.nl

HomeOver ons

Over ons

Wij helpen u op weg naar een geslaagde vastgoedinvestering in Spanje

Cala Blue is een ervaren vastgoedkantoor met de juiste kennis in huis om uw investering in Spanje in goede banen te begeleiden.

Dankzij onze persoonlijke aanpak en onafhankelijke advies bent u verzekerd van een stressvrije aankoop. Bovendien werken wij nauw samen met lokale advocaten en fiscalisten, zo ondersteunen wij u tijdens het gehele traject.

De aankoop van een woning in Spanje is spannend en niet altijd even gemakkelijk. Met onze kennis van de markt en uitgebreide netwerk helpen wij u graag om deze spanning weg te nemen.

Het team

Aangenaam kennis te maken. Het Cala Blue team heeft met haar jarenlange ervaring de kennis in huis om u vakkundig bij te staan bij de aankoop van uw woning in Spanje. 

Ruud de Wijs

Eigenaar

Luca Fillekes

Eigenaar

Ruben Driessen

Sales Manager

Mauro Elbers

Marketing

Dajana Klak

Real Estate Consultant

Paulina Mazurkiewicz

Real Estate Consultant

Aanbevelingen

Dit zeggen klanten over ons

Robin S.Review op Google
Lees verder
Wij hebben onlangs het team van Cala Blue ingeschakeld voor het kopen van een woning in Spanje, en ik ben zeer tevreden. Het team van Cala Blue bood uitstekende begeleiding en zorgde voor een professionele en persoonlijke ervaring. Hun kennis van de Spaanse vastgoedmarkt en hun uitgebreide netwerk maakten het proces soepel en zorgeloos. Ze organiseerden een op maat gemaakte bezichtigingsreis wat ons uiteindelijk deed overtuigen. Ook hielpen ze bij de juridische aspecten en boden ondersteuning na de aankoop. Ik raad Cala Blue ten zeerste aan.
Bas V.Review op Google
Lees verder
Enorm goede ervaring met de mensen van Cala Blue! Zeker een aanrader als u opzoek bent naar vastgoed in Spanje. Professioneel, kwalitatief goed en ze proberen je zo goed mogelijk te helpen, ook met randzaken die niet direct betrekking hebben op de aankoop van een woning maar wel van belang zijn in Spanje. Je merkt echt dat ze in de kennis uit Nederland en Spanje combineren!
Marloes P.Review op Google
Lees verder
Cala Blue in southern Spain is outstanding! Their expertise, approach, and dedication are so professional. I found my dream home, thanks to their transparent and caring guidance. Highly recommended for anyone seeking real estate in southern Spain!
PauReview op Google
Lees verder
I'm so pleased with my new summer house in Marbella. The realtors from Cala Blue organised several visits during my short stay in the South of Spain, so we could make sure not to loose any time. I felt well accompanied during the entire purchase process. I definitely recommend! They speak several languages, so it is a great company for expats or foreigners who want to buy a second residence in Spain.
MiragoldsReview op Google
Lees verder
The Cala Blue team was very accommodating right from the start. Shortly after contacting them, we were in close contact and quickly made an appointment to view the property. Luca explained to us exactly what to look out for when buying a property in Spain and Ruud told us a lot about the area - so we knew straight away where to go for a good meal and what we should definitely see during our stay in Spain. It's a great all-round service. To be frank, we didn't have high hopes for a company in Spain, but we were even more surprised how smoothly everything went!
Floriëtte H.Review op Google
Lees verder
Goede service. Het team was zeer professioneel.
Niels B.Review op Google
Lees verder
Als Freelance SEO specialist heb ik een opdracht uitgevoerd voor Cala Blue. Ik ken Ruud en Luca als betrouwbare en zeer deskundige professionals die hun kennis met succes inzetten om vastgoed in Spanje aan te bieden aan mensen die in deze regio zoek zijn naar een (tweede) verblijf. Ze zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en het vastgoed dat zij aanbieden. Door hun kennis van de Spaanse cultuur, resultaatgerichtheid en directe manier van communiceren zijn het prettige personen om mee samen te werken. Ik kan Cala Blue daarom van harte aanbevelen.
Previous
Next