Advies nodig?             +31 (0)10 200 5093   Whatsapp   info@calablue.nl

HomeOver ons

Over ons

Professionele, Nederlandstalige begeleiding bij de aankoop van uw droomwoning in Spanje.

Op zoek naar een luxe woning in Spanje? Cala Blue begeleidt u tijdens de oriëntatie en het aankoopproces van uw woning. Wij bemiddelen voor u met alle betrokken partijen en zorgen ervoor dat u zonder zorgen en bovenal veilig uw droomwoning kunt aankopen.

De keuze om een woning in Spanje aan te kopen is vaak makkelijk gemaakt. Door het milde klimaat, de rijke cultuur en geweldige gastronomie is het land een uitstekende locatie voor een vakantiewoning of permanent verblijf.

De regels en processen zijn hier echter anders dan in eigen land. Cala Blue heeft met haar jaren ervaring in de internationale vastgoedsector een groot netwerk van partners opgebouwd. Wij helpen u in uw eigen taal, bemiddelen voor u bij de projectontwikkelaar of eigenaar en introduceren u bij betrouwbare lokale dienstverleners. 

Bezichtiging van onze projecten

Om onze projecten te bezichtigen kunt u aanvliegen op de dichtstbijzijnde luchthaven. Wij pikken u op, brengen u naar het project en geven u tevens een rondleiding van de omgeving. Ondertussen kunt u natuurlijk alle vragen stellen die u te binnen schieten. 

Wij werken niet met een standaard lengte voor bezichtigingsreizen; u kunt zo lang of kort blijven als u zelf wilt. Wij vinden het belangrijk dat u niet alleen het project of de woning ziet maar ook de omgeving zo veel mogelijk ervaart. Wij zullen u dan ook voorzien van handige tips en fijne locaties om te eten en te genieten. Als u speciale wensen heeft, geef dit dan gerust aan ons door zodat wij de ideale gids voor u kunnen samen stellen. Wij helpen u uiteraard ook de vluchten en perfecte locatie om te overnachten uit te kiezen.

Wanneer u een beslissing heeft gemaakt organiseren wij samen met u een afspraak met een Nederlands- of Engelstalige advocaat. De laatste stap is het tekenen van het koopcontract en het afstemmen van de oplevering en de sleuteloverdracht. 

Ook na de aankoop staan wij klaar om u te helpen. Of u nu een interieurontwerper, een inboedelverzekering of een tip voor de fijnste golfclub nodig heeft, het Cala Blue team staat voor u klaar.

Het team

Aangenaam kennis te maken. Het Cala Blue team heeft met haar jarenlange ervaring de kennis in huis om u vakkundig bij te staan bij de aankoop van uw woning in Spanje. 

Ruud de Wijs

Partner

Luca Fillekes

Partner

Ruben Driessen

Sales Manager

Mauro Elbers

Marketing

Koop veilig en zorgeloos uw woning aan met de professionele begeleiding van Cala Blue.