Advies nodig?             Whatsapp   info@calablue.nl

De Beste Beach Clubs Van De Costa del Sol

Marbella, ook wel the playground of “the rich and famous” en wat kan hier dan niet ontbreken? Beach clubs en dat is ook wat de omgeving heeft, talloze beach clubs waar u kunt genieten van zon, strand, zwembad, eten en drankjes heel veel drankjes. We u een aantal pareltjes vertellen van beach clubs aan de Costa del Sol. De meeste bevinden zich in en rondom Marbella maar er zijn ook een aantal “Hidden gems”. 

De beste beach clubs van de Costa del Sol

Nikki Beach, Marbella

Dit is de bekendste beach club van allemaal en daarom trappen we hiermee de lijst af. Nikki Beach is het eerste “luxury” beach club concept dat is ontstaan in 1998. Bij Nikki Beach wordt muziek, dining, fashion, entertainment, film en art gecombineerd in een beach club. Nikki Beach heeft in totaal 11 beach clubs in de meeste exclusieve reisbestemmingen over de hele wereld en Marbella mag daar dan ook niet bij ontbreken. Nikki Beach staat bekend om haar goede eten, live muziek en talloze uitgebreide thema feesten aan het strand hierbij kunt u denken aan champagne spray parties, white parties en nog veel meer. In het hoogseizoen staat de agenda vol met feesten mocht dit niks voor u zijn zijn er nog genoeg andere opties voor beach clubs aan de Costa del Sol.

Amare Beach Club, Marbella

Wilt u nou wel genieten van heerlijk eten, goede muziek op de achtergrond maar niet te veel de aandacht trekken. Dan is Amare Beach wellicht een goede optie voor u, het heeft een luxueuze uitstraling en is centraal gelegen bij het oude centrum van Marbella. U kunt hier genieten van luxe strandbedden die komen met parasol voor als het in de middag uren te warm wordt, uiteraard kunt u dan ook de keuze maken om binnen in het restaurant van Amare te gaan zitten.

Ocean Club, Marbella

Wilt u naar een ruimer opgezette beach club met een groot zwembad, dan is Ocean Club wellicht een match voor u. Het is gelegen op steenworp afstand van Puerto Banus, en u kijkt vanaf het zwembad uit over de zee. Ocean Club heeft in de zomer live optreden/muziek, u kunt hier dus echt genieten van een van Ocean Clubs exclusieve pool parties. Naast het beach club gedeelte heeft Ocean Club ook een restaurant genaamd Amaï, hier kunt u smakelijk dineren van sea food, sushi, pizza’s, pasta’s ze hebben een enorm uitgebreid menu en het eten is van hoge kwaliteit.

Único, Mijas

Bij Único is alles mogelijk, zo hebben ze een “beach club” aan het zwembad een apart restaurant en een terras/cocktailbar. Het ligt in Mijas direct aan het strand en dus kunt u optimaal van de combinatie zwembad en strand genieten. Het is een nog wat minder bekende beach club in omgeving waardoor het minder druk is in vergelijking met de eerder genoemde clubs. Ideaal dus als u wilt genieten van alles wat een beach club te bieden heeft maar niet tussen alle drukte wilt zitten dan is Único wellicht wat voor u.

La Sala By The Beach, Marbella

Deze beach club ligt praktisch naast Ocean Club op steenworp afstand van de jetset in Puerto Banus. De wat kleinere beach club is ingericht in een boutique stijl en daarmee de eerste boutique stijl beach club van Marbella en ook zeker het proberen waard. Ze bieden zowel themafeesten als dagen dat u rustig kan genieten van het zwembad onder genot van de typische beach club muziek.

We hebben een aantal smaakjes aan beach clubs behandeld echter is dit het topje van de ijsberg en kent de omgeving enorm veel andere opties. De omgeving Marbella/Estepona staan het meest bekend om haar flashy beach clubs maar daarbuiten kent de hele Costa del Sol restaurants en beach clubs aan het strand waar u rustig kunt genieten van een heerlijk hapje of een drankje.